Pitaj Selin!!

Ove nedelje, Selin ćemo moći da gledamo u šouu Lerija Kinga, a pevačica je tom prilikom omogućila svojim fanovima da joj postave pitanje na koje će moći da odgovori u emisiji!

Povodom novod albuma, Dionova će ove nedelje gostovati u emisiji Lerija Kinga. Pevačica je zamolila fanove da pomognu Kingu tako što će postaviti nekolko pitanja na koja bi želeli da znaju odgovor. Pitanje možete postaviti tako što ćete ga twittovati Leriju na njegov zvanični Twitter profil.

Ovo je jedna od retkih prilika kada fanovi Selin Dion mogu da joj postave svoje originalno pitanje, ali nikako neće biti lako. Očekuje se prava invazija pitanja. Da li misliš da će tvoje pitanje biti ono pravo?

Fotografija nastala neposredno pre intervjua sa Jimmyem Kimmelom

LMBTLEuphoria je sa sobom donela mnoga gostovanja, tako i kod Džimija Kimela, 6. septembra, u kojem je Selin pričala o svom detinjstvu, koncertima u Vegasu, kući koju trenutno prodaje… Na kraju emisije je izvela Loved Me Back To The Life.

U sredu, 11. septembra, Dionova će gostovati i u The Ellen DeGeneres Show.

Sledi ceo intervju sa Džimijem! Uživajte.

Pročitajte i ostale objave sa Céline Dion Serbia bloga! Osećajte se slobodno da komentarišete, ‘lajkujete’ i delite naše objave! 🙂

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s