‘Incredible’ uskoro dobija i spot – YEAH!

Nedavno, 24. januara, Selin i Ni-Jo su počeli sa snimanjem spota za njihovu zajedničku pesmu Incrediblekoja se nalazi na LMBTL CD-u.

:))

Jedna od fotografija nastalih sa snimanju spota u Los Anđelesu

Napisao sam nešto za Selin na prethodnom albumu. Prvobitni problem za mene je predstavljala ideja o DUETU. Zamislite, ‘velika’ Selin Dion i ‘sićušni’ Ni-Jo. Znate ne šta mislim!, izjavio je mladi pevač za abcNEWS.

Tačnije, Selin i Ni-Jo su sarađivali na pesmi I Got Nothin’ Left sa prethodnog CD-a. Pevačica je i ranije isicala da je bila prezadovoljna njihovom saradnjom, tako da ni ovaj put nije imala dilemu u vezi sa eventualnim duetom. Takođe, ističe oduševljenje svoga trinaestogodišnjeg sina idejom o ponovnoj saradnji sa R’n’B zvezdom.

Mama, čak ne moraš ni da odslušaš pesmu, samo prihvati!, rekao je mali RC, koji je isto tako bio oduševljen činjenicom da će Sia raditi na naslovnoj numeri novog albuma.

Selin je dodala:

Ni-Jo mi je, za razliku od ostalih umetnika, dao šansu da još uvek budem ono što jesam sa malim prizvukom moderne muzike.

Od pove pesme se, sa dobrim razlogom, može očekivati da postane jedan od nepogrešivih klasika, kako je rekao reporter abcNEWS-a, Kamerun Matison, koji je obavio intervju sa dvema zvezdama.

Još uvek se ne zna tačan datum publikacije spota, ali se svi fanovi nadaju da neće morati da čekaju dugo!

#TeamCelineSerbia

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s