Selin – Život i karijera kroz slike

Koliko je zapravo stara Celine Dion? – Dovoljno da proda preko 220 miliona kopija njenih albuma, dovoljno da osvoji pet Gremi nagrada i da zaradi više od 20 miliona dolara samo od prodaje karata za „Show Celine“ u Las Vegasu. Sve to, a još nije napunila 50 godina, wow!

Nedavno je objavila njen prvi studijski album nakon šest godina pauze Loved Me Back To Life koji je prodat u preko 1,3 miliona primeraka širom sveta, što dokazuje da je i dalje na vrhu muzičke industrije današnjice. Put do uspeha nije bio ni malo lak za ovu kanadsku divu: odgajanje tri dečaka: Rene Čarls-a(12), blizanaca Edija i Nelsona(3) i briga o njenom mužu i menadžeru Rene-u koji je nedavno imao ozbiljnu operaciju uklanjanja tumora.

Sada kada je Rene bolje, ima punu podršku porodice i njena budućnost je svetlija neko ikada.

“Svaki dan je drugačiji, nikad se ne znam šta će jutro doneti.” rekla je Celine za Hello Canada i dodala: “Sada sam u najboljim godinama života  i moram priznati osećaj je neverovatan.”

Kanadski Hello! magazin u novom izdanju proslavio je njen rođendan sa 46 slika iz najbitnijih delova karijere ali i iz privatnog života. Fotografije možete pogledati ovde.

Izvor: Hello Canada

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s