“Dobar nam je život, ali…”

Kanadska diva Selin Dion potvrdila je danas u 6:25 otkazivanje svih nastupa u Cezarovoj Palati kao i odlaganje svih estradih aktivnosti na neodređeno vreme uključujući i najavljenu turneju u Aziji. Što se tiče Las Vegasa otakazani su svi nastupi koji su bili planirani narednih meseci, uključujući i novogodišnji sve do 22.marta 2015. Selin je rekla da će svu njenu pažnju posvetiti oporavku njenog supruga i dugodišnjeg menadžera Renea Anželila.

Kako je sve počelo?

Postavlja se pitanje šta je sve dovelo do ove šokantne odluke. Dakle, da krenemo ispočetka. Rene je u decembru prošle godine imao operaciju uklanjanja kancerogenog tumora iz grla. Međutim nije sve prošlo kako treba. Lekari su morali da mu uklone mali deo jezika, pa je Rene nakon operacije ima velike poteškoće sa govorom. Nakon operacije par je odlučio da odmor provede na Bahamima na jahti. Bilo je jasno da Reneov oporavak ne ide kako treba kada je fanove pogodila vest o njegovom povlačenju sa mesta menadžera Selin Dion. Ipak, fanovi su bili spokojni kada su saznali da njegovo mesto zauzeo dugogodišnji prijatelj porodice Dion – Aldo Giampaolo.

Gotovo istovremeno od 29.jula Selin je vodila sopstvenu borbu za glas, lekari su joj konstatovali jaku upalu glasnih žica i naredili odmor bez priče i pevanja što je rezultovalo otkazivanjem koncerata u Las Vegasu. Nadala se da će bolest proći kroz nedelju dana i da će već 8.avgusta stati ponovo na veliku scenu Koloseuma, međutim desilo se još jedno neprijatno iznenađenje: grlo se nije u potpunosti oporavilo, pa su joj lekari odredili još nedelju dana pauze, s nadom da će nastupiti 15.avgusta posle čitave dve nedelje pauze. Ali…

140731111524946611

Porodica Dion: Rene pored sina Rene-Čarlsa, Selin pored blizanaca Edija i Nelsona.

Došli smo do 13.avgusta. Sel rano ujutru je objavila preko Caesars Entertainment-a:

“Odlučila sam da sve svoje poslovne aktivnosti odložim na neodređeno vreme s ciljem 100% fokusiranja na zdravstvene probleme Renea. Posle njegove operacije u decembru prošle godine pokušala sam da “žongliram” između brige o njemu, našoj deci i veoma aktivnom estradnom rasporedu. Bilo je veoma teško i stresno za nas.”

Ona je nastavila:

“Želim da utrošim svaki gram svoje snage i energije na lećenje mog supruga, to je bitna odluka kako za njega tako i za našu celu porodicu. Želim da se izvinim svim fanovima širom sveta zbog ovakve odluke (mnogi su željno iščekivali njene koncerte kako u Las Vegasu, tako i u Aziji) i hvala vam na razumevanju i podršci. Takođe cenim razumevanje mojih dugogodišnjih partnera u Las Vegasu: AEG-a kao i Caesars Entertainment-a.”

Pored otkazivanja nastupa u Las Vegasu, Selin je otkazala i predstojeću jesenju turneju u Aziji. Svim fanovima koji su već kupili karte novac će biti refundiran na dva načina, u zavisnosti da li su karte kupili kreditnom karticom (u tom slučaju novac će biti vraćen na račun) ili gotovim novcem (u ovom slučaju biće potrebno da fanovi ponovo posete mesto prodaje karte i novac će im biti vraćen).10600462_840625775962442_8299864275424883453_n

Ove godine nakon Reneove operacije Selin je izjavila:

“Veoma sam srećna što je Rene dobio najbolju moguću negu, hvala Bogu koji nam je pomogao da prođemo kroz ovo iskušenje.”

Insajderi su tada već pričali da u slučaju pogoršanja zdravstvenog stanja njenog supruga Sel će napraviti pauzu u karijeri. Tada je svojim prijateljima rekla:

“Život nam je dobar, ali ne znam koliko će to potrajati. Zato mu svakog jutra kažem da ga volim. On je još uvek moj najbolji prijatelj i njemu bih poverila svoj život.”

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s