Dragana Mirković dovodi Selin Dion u Srbiju! (VIDEO)

10719454_863650697009203_787645757_nDo sada smo mogli da čujemo lepu reč o Selin Dion od mnogih naših zvezda, a od ove nedelje se toj družini pridružila i Dragana Mirković. Neverovatno. Polako počinjemo da sumnjamo da je naša misija počela da se ostvaruje, ali ipak – nećemo biti sigurni dok naša celinicious magija ne počne da deluje još bolje.

Da, dobro ste pročitali: Dragana Mirković dovodi Selin Dion u Srbiju, a biće i video. To, naravno, ne može biti istina – to je navlakuša! Je l’ tako da postajemo sve profesionalniji, mi iz Team Celine Serbia? Evo, počinjemo!

Dakle, svi koji gledaju TV Pink su u njihovoj emisiji Premijera ovih dana imali priliku da čuju i vide DM kako govori o svom novom porodičnom biznisu. Naime, da uputimo neupućene, DM je sa svojim suprugom, Tonijem Bijelićem, kupila fabriku koja se bavi proizvodnjom automobila Maybach Coupe u cilju da je postavi na čvrste noge. Naravno, kao svaki živi čovek što bi se radovao, tako se radovala i ona. Kako dolikuje, svoje oduševljenje nije sakrila ni na promociji najnovijeg modela Coupea u restoranu Biber, nekoliko dana ranije.

Dragana, koja za sebe tvrdi i naglašava da je samo ‘ponosna supruga vlasnika tog brenda’, na promociji je otkrila da se za ovaj skupoceni auto interesuju i mnogo veće zvezde od nje: hip-hoper Džej-Zi, ali i naša diva – Selin Dion!

Već imamo narudžbine iz Dubaija, Amerike,… čak, suprug Bionsi je kod nas kontaktirao – traži Maybach Coupe. Onda, Selin Dion i njen suprug su ljubitelji Maybacha. Imaju dugi Maybach, kao mi, imaju kratki Maybach i nemaju Coupe i voleli bi da imaju Coupe! Tako da smo, ono, generalno… već imamo jako interesantnih ponuda i to su ti neki planovi da se te ponude ispoštuju i to je otprilike to. Mada, iskreno, mog supruga mož’te pitat’ na tu temu jer ja se mnoogo manje razumem u automobile i uopšte ne volim nešto puno da pričam na tu temu. Kažem, ja sam večeras u ulozi supruge i divno se osećam kao takva… tako da: to je meni više nego dovoljno!, rekla je pevačica koja kao da sa Selin često tračari uz kafu.

 Nadamo se da ćete uživati u snimku i takođe podržati našu ideju o auditorujumu Selin Dion u Srbiji i susednim zemljama. 🙂

Voli vas, ljubi i pozdravlja sve vaš Team Celine Serbia.

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s