Vegas: Sastanak ove nedelje u vezi sa novim show-om

Po prvi put, nakon dužeg vremena spekulisanja, novi menadžer Selin Dion juče je zvanično potvrdio njen povratak u Las Vegas sa potpuno novim, osveženim konceptom nastupa.

Aldo Giampaolo, njen novi menadžer kao i direktor “Feeling” produkcijske kuće (koja je u vlasništvu supruga Selin Dion) ovu vest je potvrdio preko svog zastupnika za medije Francine Chaloult juče u Montrealu. “Želim da uverim javnost, medije, kao i fanove da će se Selin vratiti u Vegas, iako u ovom trenutku nismo utvrdili tačan datum njenog povratka na scenu.” stajalo je u saopštenju, što znači da sada zaista isključujemo mogućnost pevačicinog “penzionisanja.” On je takođe potvrdio vest o kraju saradnje sa četiri dugogodišnja člana benda, nakon isteka njihovih ugovora ovog vikenda. “Selin i Rene su im više nego zahvalni na njihovom neospornom talentu i ljubavi i poželeli su im sreću u bućim projektima.” Aldo je dodao: “Ovo je bilo jako teška odluka za doneti, ali bila je neophodna kako bi udahnuli svež vazduh u njen Las Vegas show.”  Dakle, kako to insajderi kažu, Selin u Vegasu planira da se predstavi u drugačijem svetlu, a u isto vreme bi želela da smanji troškove produkcije . Sastanak u Cezarovoj Palati će se održati ove nedelje kako bi se utvrdili svi detalji oko povratka Selin u Koloseum, počev od same scene, izbora novih pesama, kao i utvrđivanja datuma premijere njenog novog Vegas show-a.  Insajderi spominju 23. Septembar kao veče premijere, ali za sad nećemo o tome.

Da vas podsetimo da je njen poslednji nastup u Koloseumu održan 23. Jula, nakon čega je nastupila pauza, prvo zbog njenog zdravstvenog stanja(jake upale glasnih žica) a kasnije i zbog suprugovog zdavlja. Selin je nakon ove pauze prvobitno trebala da se vrati na scenu, baš u martu ali je od tad datum pomeran nekoliko puta.

Dakle očekujmo neočekivano. Novi show “Celine” u Vegasu, nova scenografija, nove pesme na repertoaru i (možda) novi bend.

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s