Medijski rat se zahuktava: ovo je druga strana priče!

U interviju za RFM Selin je rekla kako ” više ne voli My Heart Will Go On, niti da je ikada volela kao pesmu.” Kompozitor pesme, kao i poznati filmski reditelj, Džejms Kameron bio je i više nego iznenađen kada je ovo čuo, pa je rešio da, nakon skoro dve godine od gore spomenutog intervijua, otkrije svoju verziju priče: “Sećam se njene reakcije…” započinje interviju.

U decembru 1997 baš za vreme premijere filma “Titanik” niko, pa ni Selin, nije slutio da će ljubavna tema iz ovog filma postati njena najveća i najpoznatija pesma u karijeri. Singl je bio na samom vrhu top lista mesecima, samo u Francuskoj na prvoj poziciji zadržao se nešto više od 13. nedelja, a prodat je u preko 15 miliona kopija širom sveta. “Ne želim da me pamte po jednoj pesmi” našalila se pevačica u novembru 2013. tokom intervijua za RFM i priznala da ne uživa u kompoziciji krunisanom oksarom.

collage

Džejms nastavlja intervijuu: “Mislim da joj se baš dopala pesma. Sećam se njene reakcije kada sam joj odsvirao i otpevao kompoziciju sa mojim odvratnim glasom. Pristala je da pokuša da snimi pesmu. Sećam se čak je plakala kada je prvi put izvela pesmu u mom hotelu. Zaista ne znam šta se u medjuvremenu desilo… Ali na kraju krajeva, njen Las Vegas show, pa ljudi ga posećuju samo da bi čuli “My Heart Will Go On”.” završava Kameron.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će Selin imati da šta doda na ovu temu.

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s