Duet na pomolu: Selin Dion ft. Britni Spirs

Britni Spirs uveliko radi na njenom novom albumu koji bi mogao biti objavljen u narednih nekoliko meseci. Album će kao takav sadržati i više nego uspešan duet sa Igi Azelijom pod nazivom Pretty Girls.

“Za sada se fokusiramo na singlove, izdavati ceo album u današnjem digitalnom dobu više nije isplativo kao nekada. Da, albuma će biti, ali on se sigurno neće pojaviti pre 2016.godine.” reči su Larija Rudolfa, menadžera Britni Spirs.

“Da, izdaću album zasigurno, polako radim na njemu. Za sada sam prezauzeta decom, sportom i tim stvarima. Daću sve od sebe da izdam album koji će(mora) biti odličan, samo to mi trenutno nije na vrhu liste prioriteta. Ali polako. Trenutno sam zauzeta sa svojom Las Vegas rezidencijom, tu radim svoju najdužu seriju nastupa. Kada završim napraviću dvonedeljnu pauzu pa se vraćam.”

U nastavku ovog intervijua za Australian TV Britni je upitana sa kim bi sve volela da uradi saradnju. Pevačica je bila i više nego precizna: “Volela bih da snimim duet sa Gven Stefani, ona mi je totalno kul, a i bile smo komšinice, zatim sa Selin Dion, Majli Sajrus ali i sa Marajom Keri.”

Šta vi mislite o mogućoj saradnji Britni Spirs sa Selin Dion?

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s