Nije kući: Posle prestižne Met gala večeri Selin otišla

Za njeno prvoj pojavljivanje na Met gala večeri u Njujorku, Selin je odabrala crno belu- hard core Atelier Versace haljinu,  u kombinaciji sa šik rajfom… i da. Izgledala je fenomenalno.

“Kod mene ne postoji dobar ili loš stajling, znate samo prihvatite trenutak i pustite da vas nosi. No, nadam se da previše ne ličim na vešticu, ne bih želela sve da uplašim, jedva čekam da vidim celu ekipu. Uzbudjena sam jer ću biti deo ovoga sveta, ovo nije muzički studio, ovo je svet mode koji nikada nisam videla niti  kom sam prisustvovala,” rekla je Selin.

Ona je čak iskoristila priliku i na kratko pretvorila muzej Metropoliten u sopstvenu koncert salu. Pogledajte kako je Selin otpevala Sijin hit “Freeze You Out” ovde.

No, posle ovog iventa logičan sled okolnosti je after parti pa pravac kući. Selin se baš i nije držala rasporeda, pa je posle gala večeri otišla, verovali ili ne, do prvog kioska brze hrane. Da, u skupocenoj, pravljenoj isključivo za nju, Versaće haljini. “Noćni obrok: Hot dog u Njujorku. Osećaj neopisiv,” poručila je Dion svojim Instagram pratiocima.

Screenshot_1.png

Foto: Instagram: @celinedion

Advertisements

Ostavi komentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s